Shadlee gránátalmalé 100% - (1000 ml)

Shadlee gránátalmalé 100% - (1000 ml)
Shadlee gránátalmalé 100% - (1000 ml)
Shadlee gránátalmalé 100% - (1000 ml)
3-5 napon belül beszerezzük
Értékelés:

Cikkszám: 01-02-006

A tiszta gránátalmalé természetessége minden kortyban. Ez a frissítő, kellemes ízű gyümölcslé az egészségre is jótékony hatással van.

A mitológiában a gránátalma volt a termékenység jelképe. Az emberi egészségre nézve a gránátalma egy felbecsülhetetlen értékű gyümölcs, mely tartalmaz C-vitamint, kalciumot, vasat, káliumot és egyéb ásványi anyagokat, valamint antioxidáns hatású flavonoidokat, polifenolokat, mint pl. a rákellenes hatású ellagsavat, melynek legjobb természetes formája a gránátalma.
Eredeti citromlével van tartósítva, mely nem rontja a termék ízvilágát, különlegessé teszi azt!

Az egészséges életmódért:

• Erős antioxidáns hatása és magas vitamin és ásványianyag tartalma miatt a gránátalmalé segíthet szervezetünknek megszabadulni a méreganyagoktól, és nagyon hasznos lehet a bőr öregedésének megelőzésében.
• Segíthet szervezetünk öregedés elleni küzdelmében, így egy pohár gránátalmalé mindenapi elfogyasztása fontos szerepet játszik az öregedés elleni tevékenységek között.
• Szakértők szerint egy pohár gránátalmalé annyi antioxidánst tartalmaz, mint 2 pohár bor, 10 csésze zöld tea és 4 pohár kornéliai meggylé.
• Hozzáadott cukor, színezék és tartósítószer mentes!

Ár: 1 500 Ft Egységár: 115 Ft /dl
EAN 6260418400678
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!