Cistus Antivirus

Cistus Antivirus
3-5 napon belül beszerezzük
Értékelés:

Cikkszám: 02-03-009

JELENLEG NEM KAPHATÓ!

10 db lágypasztilla

Természetes hatóanyagú lágypasztilla friss, gyümölcsös ízzel, Nurpha717 Cistus Creticus kivonattal.
Orvostechnikai eszköz.

Vírusok és baktériumok elleni védelem, fertőzések és légúti megbetegedések megelőzésére fizikai akadályképzés által.
Fokozott fertőzésveszély esetén a Cistus Antivirus lágypasztillák rendszeres használata a garatnyálkahártyán történő fizikai akadályképzéssel támogatja a vírusok és baktériumok elleni védelmet. A cistus creticus polifenoljai mint egy védőpajzs szolgálnak a száj és garatnyálkahártyán, elősegítve a vírusok és baktériumok bejutása elleni védelmet mielőtt még azok a testbe juthatnának. A fizikai hatásmechanizmusnak köszönhetően rezisztencia felépülés nem lehetséges. A standardizált speciális kivonatok a polifenolok magas, hatásos adagolását teszik lehetővé akár napi 300 mg mennyiségig.

De mi is az a Cistus Creticus?
A Cistus creticus, magyar nevén bodorrózsa vagy illatos szuhar, egy kivételes növény, mely magas polifenol tartalmával tűnik ki, ezért is nevezik a „polifenolok királyának“. Gyógyhatása már az ókori Görögországban is ismert volt. Közel 20 cistusfaj ismert, ezek közül kiemelkedik a Cistus creticus antimikrobiális hatása. Laboratóriumi vizsgálatok során bizonyították, hogy mind vírusellenes, mind gyulladáscsökkentő hatása felülmúlja a többi fajt. Az említett antivirális és antibakteriális hatású polifenolon kívül jellegzetes hatásai az immunrendszer erősítésében mutatkoznak meg, erős antioxidáns hatással megszabadítja az emberi szervezetet a toxikus anyagoktól. A penészek ellen hat, valamint gyulladásellenes és fertőtlenítő hatásokkal rendelkezik. Különösen alkalmas a köhögés, az influenza és a megfázás gyógyítására, valamint megelőzésére.

A Cistus Antivirus lágypasztilla:
- védőréteget alkot,
- természetes akadályt képez,
- segít a megelőzésben, és az első tünettől kezdve.

Alkalmazás:
Bármilyen eredetű fokozott fertőzésveszély esetén hozzájárul a megelőzéshez és védelemhez a garatnyálkahártyán kiépülő fizikai akadályképzés által.
Akár az első torokkaparástól is használható.

Naponta 3-6 alkalommal 1 lágypasztillát a szájban lassan szopogatva fogyasztandó. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó. Semmilyen mellékhatás, és semmilyen ellenjavallata nem ismert. A gyógyszer kölcsönhatások elkerülése érdekében kérjük, hogy gyógyszert 1-2 óra különbséggel szedjen be vagy forduljon orvosához!

Hatóanyag: cistus creticus kivonat, pelargonium sidoides gyökérkivonat. Egyéb összetevők: gumiarábikum, maltit, szorbit, tisztított víz, aszkorbinsav, citromsav, aroma, növényi olaj, méhviasz, aceszulfám-K, borsmenta olaj.
Tartósítószert és színezéket nem tartalmaz.
Cukor-, gluténmentes-és laktózmentes.

Aktív fertőzésvédelem: A modern kutatások a cistus creticus vírusok és baktériumok elleni védelemben nyújtott potenciálját újra definiálták. A védelemért felelős növényi polifenolok a Cistus Antivirusban található Nurpha 717 cistus creticus kivonatban és a pelargonium sidoides gyökérkivonatban gazdagon vannak jelen. Ezek mint egy védőpajzs szolgálnak a száj és garatnyálkahártyán.
Vírusok, baktériumok és más károsanyagok erről a fizikai akadályról egyszerűen lepattannak, feltéve, hogy a lágypasztillákat már megelőzésképpen vagy az első torokkaparástól kezdve elkezdi használni, hogy a fenyegető fertőzést már az első jeltől fogva elhárítsa.

Ár: 1 350 Ft Egységár: 135 Ft /tbl.
EAN= 5999551071919
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!