Nesti Dante Detox szappan (Philosophia)

Nesti Dante Detox szappan (Philosophia)
Nesti Dante Detox szappan (Philosophia)
Nesti Dante Detox szappan (Philosophia)
Értékelés:

Cikkszám: 05-02-131

Nesti Dante Detox wellness szappan (Philosophia)

250 g

Detox - méregtelenítő; téli bangita, fehér lótusz és echinacea illat - azulénnel* és nyomelemekkel

  • Fő összetevők: kókuszolaj, pálmaolaj
  • Paraben-mentes
  • SLS-mentes

*: Az azulén egy növényi eredetű - többek között a cickafarkfűben és orvosi székfűben megtalálható kék színanyag, melynek gyulladáscsökkentő és hámosodást elősegítő hatása van.

Philosophia általános információk:
A Nesti Dante Philosophia wellness szappanok tonizálják és felfrissítik a bőrt, lággyá és selymessé varázsolva azt.

A Nesti Dante oliva alapú szappanok régi toszkán hagyományok alapján készülnek. A több napon át tartó kíméletes fõzés során a hatóanyagok nem bomlanak le, a fõzõmesterek az eljárás során zsírsavak helyett semleges, kizárólag növényi eredetû zsírokat használnak. Így végtermékként gazdag textúrájú, természetes illatú és lágy natúrszappanokat állítanak elõ.

A kiváló minõségű szappan fõzése lassú és költséges folyamat: a természetes, nagy tisztaságú olíva-, pálma- és kókuszolajat lassan, alacsony hõfokon, szóda hozzáadásával 3 napig fõzik, majd kivonják a keletkezõ glicerint és természetes illóolajokkal és hatóanyagokkal újra felfõzik, formázzák és csomagolják. A lassú fõzés eredményeképpen a szappan nem tartalmaz vizet és csak minimális glicerint, így Ön sokáig használhatja anélkül, hogy repedezne vagy nyálkássá válna.
A tulajdonos család tagjai továbbra is személyesen ellenőrzik a szappanfőzési folyamatot, és kérlelhetetlenek a legmagasabb minőségi követelmények betartásában. Szerintük ugyanis kizárólag a legtisztább, étkezési minőségű alapanyagok használatával állíthatják elő azt a kíváló minőséget, amit a Nesti szappanok vásárlói megszoktak az idők folyamán.

Sokezer elégedett vásárló ért egyet az Ön választásával, amikor Nesti szappant tesz a kosarába.

Bõrgyógyászatilag bevizsgált, állatokon nem tesztelt termék.

Ár: 1 750 Ft Egységár: 4 160 Ft /kg
EAN 837524001370
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!